EHC breidt trans-verlicht knoppenbereik uit

  30-08-2012

EHC - Electronic Hardware Corporation heeft zijn assortiment uitgebreid met tien series trans-verlichte knoppen. Deze kunnen worden geproduceerd om te voldoen aan de NVIS 'Green A'-vereisten, met een reeks verschillende hoogten, diameters, kleuren en legendes voor de luchtvaartsector. EHC biedt ook ontwerp- en productiediensten om te voldoen aan de specificaties van de klant met weinig of geen gereedschapskosten.
"We werken nauw samen met klanten in de ontwerpfase van nieuwe apparatuur, en verzekeren dat de specificaties voor de laagste kosten worden gerealiseerd", aldus Steven Sgammato, EHC President. "Het is van cruciaal belang dat onze producten aan de verwachtingen van onze klanten voor kwaliteit en levering voldoen of deze zelfs overtreffen."
Nexus Components en EHC bieden just-in-time services om aan de voortdurende behoeften van klanten te voldoen. Bovendien zijn er voor zowel grote als kleine productieseries aangepaste ontwerpproducten beschikbaar.
Speciaal ontwikkeld voor OEM-avionica en als vervangingsonderdelen, zijn EHC-knoppen spuitgegoten en voldoen aan specificaties voor mechanische, elektrische, omgevings-, thermische en verlichtingsvereisten.
Neem voor meer informatie over de producten en services van Electronic Hardware Corporation contact op met Nexus Components op 01524 822505.